Om

Om Rygterapi

Jeg er stifter af RygTerapi og er uddannet fysioterapeut. jeg har stor og bred erfaring efter 15 år på samme privatklinik. Jeg valgte at sige mit job op og starte RygTerapi, fordi jeg grundlæggende mener, at der er for lidt tid til den enkelte patient. Hos RygTerapi tager en behandling 45 min så her er der tid til en professionel behandling.

Jeg er uddannet med speciale i ryg og nakke problematikker og det er her jeg har mine kvalifikationer og min interesse. Men jeg er også stor tilhænger af fysiurgisk massage og har efter mange års erfaring fundet ud af at kombinationen af disse 2 metoder har hjulpet langt de fleste patienter med ryg/nakke smerter. Man kan med andre ord sige at jeg har taget det bedste fra massagen, fysioterapien, og ledmobilisering, og lagt de 3 elementer sammen til min egen behandling, kaldet RygTerapi. 

Men man behøver ikke have smerter for at komme til mig , jeg tilbyder også massage, her får man kvalificeret dybdegående helkropsmassage af en uddannet fysioterapeut som ved hvad han laver.

Hvis du er i tvivl om min behandlingsmetode ville kunne hjælpe dig, så skriv din historie til mig på kontakt@rygterapi.dk og jeg vil kontakte dig.

De bedste hilsner 

Martin Lange

Fysioterapeut.

 

 

Rul til toppen